Pretraži

NA PRAGU JE 50. GODINE I IMA TELO BOGINJE: Slavna manekenka snimljena na plaži, od ovog prizora fanovi su ZANEMELI! (VIDEO) 

Showbiz
0
Photo: Instagram/heidiklum

Par uživa u visokim temperaturama na jahti i na peščanim plažama, a Hajdi je između ostalog objavila i fotografije u minijaturnom bikiniju koji je otkrio gotovo sve.



Od supruga je starija čak 17 godina, ali nakon ovakvih prizora malo ko može da poveruje da je manekenka na pragu 50. godine. 

Iako ima 49 godina, Klum i dalje izgleda bolje nego upola mlađe kolegice, a video snimkom koji je snimio Tom stavila je još više soli na ranu onima koji joj ne mogu odoleti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Inače, Hajdi je u srečnom braku s tridesettrogodišnjim Tomom Kaulicom, gitaristom i jednim od osnivača popularne grupe Tokyo Hotel. Venčali su se u tajnosti u februaru 2019. godine, nakon godinu dana veze, a nekoliko meseci posle tajne ceremonije, u Italiji su organizovali i svadbeno veselje za porodicu i prijatelje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Heidi je nedavno priznala i kako bi volela da i sa Tomom ima dete.

– Rodila sam četiri puta. Svaki put sam dojila osam meseci i onda sam ponovno ostala trudna. Moja deca imaju 18, 17, 16 i 13 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vreme za novo – izjavila je nedavno u emisiji koju vodi glumica Dženifer Hadson. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz