Pretraži

NA LEKOVIMA SAM, TAKO PREŽIVLJAVAM: Lejdi Gaga prvi put iskreno progovorila o problemima sa mentalnim zdravljem (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ladygaga

Lejdi Gaga je nedavno rešila da da intervju Opri Vinfri i iskreno progovori o svom mentalnom zdravlju za koje je priznala da je narušeno zbog trauma iz prošlosti, a koje je dobila nakon što je bila silovana.

——————– Sponsored ——————–

Ona je tako doživela napad panike zbog kojeg je završila u bolnici.

  • To je jedna od najgorih stvar koje su mi se dogodile. Odveli su me u hitnu pomoć i tamo su mi doveli lekara, psihijatra… Sve vreme sam vrištala da mi dovedu pravog lekara. Nisam razumela šta se događa jer mi je celo telo bilo kao kamen – rekla je pevačica.


Naime, Gaga je prošle godine po prvi put otvoreno progovorila o silovanju koje je doživela kada je imala 19 godina, zbog čega se godinama bori sa posttraumatskim stresnim poremećajem i hroničnom bolesti fibromialgijom.

  • Imam PTSP. Imam hroničan bol. Neuropatska bol koja je rezultat traume je deo mog života. Na lekovima sam, imam i nekoliko doktora. Tako ja preživljavam. Ali, znaš li šta, Opra? Guram dalje, i želim da svi oni koji se bore s nečim, da znaju, da idu dalje, da mogu sve to da prežive, pa čak i osvoje Oskara kao ja – rekla je Lejdi Gaga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jazz & Piano tonight 🎺 Wearing @hauslabs #GLAMATTACK in Rose Bitch and EYE-LIE-NER

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Nov 3, 2019 at 2:55pm PST

Takođe je otkrila i dosta toga o dugogodišnjem samopovređivanju sa kojim je otkrila da se borila.

  • Nisam baš puno otvoreno govorila o tome, ali smatram da je važno da ovo ljudi znaju i čuju. Dugo vremena sam se sekla, a prestala sam tek kada sam shvatila da time ljudima samo pokušavam da pokažem da patim umesto da im jednostavno kažem sve i zamolim ih za pomoć. Danas sam jako srećna što sam prestala s time – ispričala je.

Na kraju je svima onima koji se nalaze u sličnoj situaciji podelila koristan savet.

  • Jedna stvar koju bih sugerisala svima onima koji se bore sa suicidnim mislima i koji se samopovređuju jeste da koriste led. Ako stavite ruke u posudu s ledenom vodom, to će šokirati vaš nervni sistem i vratiti vas u realnost – otkrila je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz