Pretraži

„Na AliExpress-u je 34 dolara“: Tamara Kalinić se pohvalila dijamantskom narukvicom, pa naišla na neočekivane komentare – evo zašto mnogi tvrde da je FEJK (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamara
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Tamara važi za jednu od najpraćenijih, ali i najplaćenijih domaćih influenserki. Iako živi u inostranstvu, ona ne krije da je njeno poreklo sa Balkana, iako ne ističe to toliko često.

Kao jedna od najpopularnijih influenserki ona ne krije da voli skupe stvari, a neretko u svojim videima, ali i na Instagramu prikazuje svoje nove komade iz ormara koji vrede nekad čak i po nekoliko desetina hiljada evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara je velika obožavateljka nakita, a zbog jednog komada iz svoje kolekcije se našla na meti različitih komentara.

Naime, Tamara je na sebi imala dijamantsku narukvicu poznatiju kao “tenis narukvica“, zbog čega se Tiktoku pojavilo dosta video snimaka gde fanovi komentarišu ovaj skupoceni modni detalj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ono što je većini zapalo za oko jeste oblik same narukvice gde svaki dijamant ima „oblik kruške“, dok je za tenis narukvice uglavnom karakteristično da dijamanti budu simetričnog oblika, a detaljnom analizom pojedini korisnici društvenih mreža došli su do zaključka da dijamant na njenoj narukvici ima čak 1 karat, a ukoliko pogledamo cene na internetu, vrednost  jednokaratnog dijamanta kreće se od 2 hiljade do 16 hiljada dolara.

Očigledno je da je Tamara izvdojila veću sumu novca za ovaj vredan komad, međutim, influenserka se ubrzo suočila i sa potpuno neočekivanim komentarima.

Naime, pojedini detalji naveli su korisnike društvenih mreža da posumnjaju u kvalitet i verodostojnost dijamanata na Tamarinoj narukvici, pa su neki od njih prokomentarisali da je ova narukvica pak „lažna“ i da se „može naći na Aliekspresu za svega nekoliko dolara“.

@jewelswithjules #TamaraKalinic MASSIVE TENNIS BRACELET 💎🍐 #tennisbracelet #luxury #diamondbracelet @Tamara Kalinic #greenscreen ♬ Famous Mozart’s Turkish March(872150) – East Valley Music

“Devojko, fejk je. Mislila sam da je u pitanju beli safir, ali sam pretražila na internetu i na Aliekspresu je 34 dolara“, napisala je jedna devojka, koja je pokrenula raspravu – dok su jedni stali u Tamarinu odbranu, tvrdeći da je „sasvim sigurno da se na AliExpress-u mogu naći brojne kopije, ali da to nije mesto gde Tamara kupuje“, drugi navode da je „90% Tamarinog garderobera fejk“.

Tamara se nije oglašavala ovim povodom, ali sudeći po kolekciji skupocenih satova i nakita koje ima u svom vlasništvu, može se zaključiti da influenserka nikada nije bila ljubitelj fejk komada, te da sigurno ni ovog puta nije štedela.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz