Pretraži

„MUZIKOM SAM POBEDIO DEPRESIJU“: Stefan Shy o teškim životnim borbama koje je vodio

Showbiz
0
Pokreni se/Youtube/printscreen

Mladi i talentovani pevač Stefan Shy kog ste zavoleli u IDJShow-u, nakon što je bio u trci za pesmu koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji, postao je još popularniji. Njegova pesma Od jastuka do jastuka je jedna od slušanijih već danima, a donela mu je i veliki napredak u karijeri.



On je gostovao u emisiji Pokreni se i otkrio da je svoj nastup odgledao samo dva puta i da mu je sve vreme tamo jako brzo proletelo.

– Jedno je kad gledaš kolegu, nekoga, pa ti je drago da poslušaš 500 puta, ali sebe kad treba da čuješ, onda jednom i to je to. Tako svi muzičari – rekao je on.

Tokom razovora, Stefan je pričao i o tome kako je dobio nadimak. Zanimljivo je da ga je tako memorisao fotograf nakon jednog fotografisanja,pa je on rešio da to ostane njegov nadimak.

Muzika je na neki način bila ruka spasa za njega, s obzirom da je u teškim trenucima pronalazio utehu upravo u toj umetnosti.

– Muzika može da bude ruka spasa, samo ako ti to odlučiš. Neko nažalost to pronađe u drugim stvarima. Ja sam našao u muzici jer znam s čime sam se rodio, šta volim. Samo ljubav može da te izbavi, mora da se pronađe neki beg, a muzika ima posebno mesto u mom životu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz