Pretraži

,,MOŽEMO DA SE POKAJEMO, VOLIMO I OPRAŠTAMO“: Anabela objavila emotivne reči, fanovi se pitaju da li su posvećene Luni

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zadruga Official

Majka i ćerka nisu bile u dobrim odnosima, a njihovo neslaganje i razmirice počeli su još u rijalitiju, gde Anabela nije želela da podrži Luninu vezu sa Markom Miljkovićem. Nakon izlaska odatle one su se udaljile i krenule svaka svojim putem.

Anabela se povukla iz javnog života i posvetila se mlađim ćerkama i Andreju Atijasu, dok je Luna provodila vreme sa svojim partnerom Markom i ocem Gagijem Đoganijem. Međutim, kada je Anabela saznala da je Luna trudna, oduševila se i od tada je uz nju, kao da se ništa pre toga nije desilo.  • Jedva čekam. Presrećna sam. Sve se dešava baš kad treba, sve se dešava sa razlogom i u svoje vreme. Ja sam spremna i radujem se – rekla je ponosna baka za IDJTV.

Budući da su Luna i Anabela izgladile svoje odnose svaka Anabelina objava privlači pažnju javnosti. Poslednja u nizu, koja govori o ljubavi i praštanju, zaintrigirala je njene pratioce. U pitanju je citat pokojne poznate književnice Isidore Bjelice.

  • Naš privremeni boravak na ovoj planeti šansa je da promenimo pre svega sami sebe, jer ako mi ne napravimo taj korak, niko nam neće pomoći. Ono što je najveličanstvenije u celom našem bivstvovanju dokle smo živi, dok dišemo, možemo da se pokajemo, promenimo, naučimo da volimo i opraštamo – piše na Insta storiju.
Photo: Instagram/anabelci

Photo: Instagram/anabelci

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz