Pretraži

MOŽE KRIVIČNO DA ODGOVARA: Devito otkrio kako je obožavalac hteo da ga nasamari (VIDEO)

Showbiz
0
Photo:IDJTV

Naime, Devitu se javio jedan fan, koji ga je, kako će se kasnije ispostaviti, slagao da mora sam da otplaćuje godinu na fakultetu, te ga je zamolio za pomoć u vidu finansiranja, uz obećanje da će mu kasnije vratiti.



Pogođen prićom, popularni izvođač je hteo da učini mladom dečku, ali je ipak želeo da ode do fakulteta i dekana istog i da se uveri u celu priču koju je čuo. Da bi se kasnije ispostavilo da je dečak, koji je sklopio priču da sam plaća fakultet zapravo na budžetu, te i da je u velikim dugovima, pa je iz tih razloga hteo da iskoristi izvođača. 

  • Nazvao sam momka i rekao mu da može krivično da odgovara za pokušaj prevare. Imam i snimljen razgovor. Mladić je u dugovima, objasnio mi je što je to uradio i izvinio mi se, oprostio sam mu. Jako mi je žao što se ljudi bave tim stvarima, jer bi pomoć trebala da ide samo ljudima kojima je stvarno potrebna pomoć. Zamolio bih ljude da ne rade to iz zaje**ncije, hira ili dosade. Kolege, pazite kome donirate novac – poručio je on na svom Insta storiju, te kasnije okačio i sliku Fakulteta, kako bi potvrdio svoje tvrdnje da je išao da proveri celu situaciju kod dekana istog. 

Kako je izgledala cela situacija možete pogledati OVDE

 

Screenshot: Instagram/ devitoanonymo

Screenshot: Instagram/ devitoanonymo

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz