Pretraži

MORAO SAM DA PRIHVATIM SVOJU KRIVICU: Bred Pit prvi put progovorio o razvodu od Anđeline Džoli

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CNN

Holivdski glumac Bred Pit, koji glumi u novom filmu "Ad Astra", u jednom intervjuu je prvi put otvorio dušu i otkrio kako je njega uticao razvod od Anđeline Džoli.

——————– Sponsored ——————–

Popularni par se rastao 2016. godine i od tada pripadnici sedme sile nagađaju šta je uzrok prekida njihove ljubavne romanse.  Strani mediji su pisali da je glumac tada bio pijan i da se posvađao sa sinom Medoksom. Kasnije je bio osumnjičen za nasilje nad decom, ali ga nisu optužili.

Posle 3 godine otkako su pokrenuli brakorazvodnu parnicu, koja se još uvek nije završila, Bred Pit je progovorio o bolnom periodu života.



– Morao sam da prihvatim svoju krivicu u razdoru naše porodice. Trebalo bi da naučim kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu – rekao je Pit i dodao:

  • Svi nosimo veliki bol, usamljeni smo i žalimo za nečim. Imam prijatelja koji radi u domu za stare i nemoćne. On mi je rekao da jedino o čemu ljudi pričaju jesu njihove bivše ljubavi, žale zbog postupaka s voljenima. Zbog toga mislim da bih što pre trebalo da poradim na tome.

Nakon toga je otkrio kako je lečio tugu i bol koji su ga razdirali posle raskida.

Glumac je priznao da je „bežao“ od sebe neko vreme nakon što su okončali romansu, kao i da je konzumirao alkohol da bi „ubio“ bol, piše CNN. 

Podsetimo, Bred i Anđelina bili su 12 godina zajedno, a u braku su bili dve godine. Imaju šestoro dece.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz