Pretraži

,,MORAMO DA BUDEMO U KOMUNIKACIJI“: Emina Jahović progovorila o bivšem suprugu

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

U medijima se i dalje spekuliše o njenom sporu sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, Emina Jahović se, kako kaže, trudi da njihovi sinovi Jaman i Javuz kroz sve prođu što bezbolnije.



– Mustafa je neko ko je moj bivši muž i otac moje dece. Tako ga vidim. Moraću uvek da budem sa njim u nekoj vrsti komunikacije i to će ostati na tome. Prerasla sam sve to, samo želim da mojoj deci bude dobro. Uradiću sve da njima olakšam pubertet i život u svakom smilu te reči – rekla je ona za domaće medije.

Međutim ona se osvrnula i na svoje sinove, te je istakla i kako cela ova situacija utiče na njih.

  • Jaman ima trinaest godina, a Javuz devet, on još uvek nije u pubertetu. Mislim da kada bih imala imala blizance koji imaju trinaest godina mislim da bih potpuno skrenula. Ali kada pogledam moja deca su veoma dobra, jer sam strog roditelj i perfekcionista. Znam kako sam odrastala, dobri su u školi, poštuju starije, vole životinje, ali mislim da će i ove godine proći – dodala je ona.

    Iako ne voli puno da priča o svom privatnom životu, neiznežno je da u jednom trenutku ipak iznese svoj stav po ovom pitanju.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz