Pretraži

MONIKA BELUČI POKAZALA NOVOG DEČKA: Ovo je čovek koji osvojio fatalnu glumicu! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/monicabellucciofficiel

Poznata glumica i diva Monika Beluči nakon dugog iščekivanja izašla je u javnost sa svojim novim dečkom, čuvenim rediteljem Timom Bartonom, a komentari koje je izazvala njihova pojava su bili odlični.

Moniku Beluči su povezivali sa mnogim poznatim imenima. Strani mediji uglavnom su je povezivali sa Džonijem Depom, a glumica iza sebe ima dva braka, i to jedan sa poznatim zavodnikom Vensanom Kaselom sa kojim ima dve ćerke, Devu koja je krenula njenim stopama i mlađu Leoni.

Monika i Vensan su bili u braku od 1999. do 2013. godine, nakon čega se glumica nije ponovo upuštala u bračne vode. Za razliku od nje, njen bivši muž je nakon nje imao još jedan brak sa Tinom Kunaki, sa kojom takođe ima ćerku, Amazoni, a nedavno su ga povezali sa dvadesetsedmogodišnjom manekenkom, brazilsko-australijskog porekla, Nari Baptisti.

Što se tiče Monike, nakon razvoda ona se zabavljala sa francuskim umetnikom Nikolasom Lefeverom, ali veza nije potrajala.

O Moniki i njenom novom dečku se priča već neko vreme, a sada je ovaj par odlučio da se pokaže javnosti. Ova italijanska filmska diva i već decenijama „femme fatale“ sedme umetnosti, ovih dana je specijalna gošća festivala u Rimu, a crvenim tepihom prošetala je sa novim dečkom.

Lepa glumica odabrala je glamuroznu ceremoniju u svojoj zemlji za prvo javno pojavljivanje sa čuvenim rediteljem Timom Bartonom. On je takođe ostvaren kao roditelj jer je tokom duge i burne veze sa Helenom Bonam Karter dobio sina Bilija Rejmonda.

Za ovo pojavljivanje glumica je odabrala usku sivu haljinu sa otvorenim dekolteom i torbicom iste boje, a sve je upotpunila srebrnim lančićem. Njen izabranik se odlučio za klasičnu varijantu i sve zasenio u crnom odelu i crnoj košulji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ScreenWeek™ (@screenweek)

Nema sumnje da je par izdominirao na ovoj svečanosti, a već sledeće veče su nastavili sa predstavljanjem svoje ljubavi jer su več naredno veče uslikani na projekciji filma o Mariji Kalas!

Podsetimose, poznata glumica se pre nekoliko meseci prvi put oglasila povodom veze sa novim dečkom, pa je tom prilikom za špansko izdanje „Harpers bazara“ rekla:

– Pronašla sam u Timu predivni ljudski duh, upoznala sam spektakularnu dušu.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz