Pretraži

HOLIVUDSKA ZVEZDA SE JAVNO OBRATILA NAŠOJ POZNATOJ GLUMICI: Komentar koji joj je uputila otkriva puno o njihovom odnosu!

Showbiz
0
Photo: Instagram/monicabellucciofficiel

Holivudksa zvezda Monika Beluči uputila je našoj poznatoj glumici komentar koji otkriva puno toga kada je u pitanju njihov odnos. 

Monika Beluči važi za jednu od najlepših glumica i čak iako je pri kraju šeste decenije njoj bi na izgledu mogle da pozavide i mnogo mlađe devojke. Sada je ova lepotica prokomentarisla fotografiju naše poznate  glumie Slobode Mićalović.

Ona je u opisu fotografije na kojoj glumica poriza u beloj košulji dugih rukava ostavila emotikone srca i vatrice čime je stavila do znanja da joj se dopada kako glumica izgleda.

Ovo inače nije prvi put da njih dve razmenjuju komentare preko Instagrama. One redovno jedna drugoj komentarišu fotografije i veoma često se može videti da Beluči ostavlja srca ispod Slobodinih fotografija.

Sloboda  često oduševljava svojim fotografijama na ovoj društvenoj mreži, a nedavno je privukla veliku pažnju fotografijom na kojoj je pozirala u korset-haljini bez bretela koja je u prvi plan istakla njen vitak struk i savršenu građu.

Njih dve su veoma bliske, još od kada su zajedno snimalke film „Na mlečnom putu“, a godinama kasnije one i dalje neguju to prijateljstvo.

Inače, Sloboda važi za jednu od najlepših srpskih glumica, a ona je jednom prilikom otkrila tajnu njenog mladalačkog izgleda i navela  da je ključna stvar nega i briga o sebi i svom zdravlju.

  – Naravno da genetika igra veliku ulogu, ali nega je nešto što je prati i bez čega ne bih mogla. Moj posao je takav da mi je lice stalno pod jakom šminkom, zatim vetar, sunce i višečasovna korekcija mejk apa sigurno ostavljaju traga na mom licu. Ali mislim da sam dobro vođena od strane moje kozmetičarke i pažljivo biranih kvalitetnih, proverenih krema, losiona, seruma za negu lica, pa do zdrave i izbalansirane ishrane, redovnih treninga i dobrog sna – ispričala je glumica tada za magazin „Grazia“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz