Pretraži

I dalje važi za jednu od najlepših žena sveta: Holivudska glumica proslavlja 60. rođendan, čestitke joj uputili i naši glumci

Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata svetska glumica i jedna od najlepših žena sveta proslavila je svoj 60. rođendan, a među mnogobrojnim čestitkama izdvojile su se čestitke naših proslavljenih glumaca.

Monika Beluči važi za jednu od najlepših glumica na sceni, a da sačuva svoju titulu joj ne smeta ni to što je ušla u sedmu deceniju života.

Poznata glumica, koja je mnogima sinonim za lepotu, je juče napunila 60 godina. Glumici su srećan rođendan i najlepše želje poželeli njeni mnogobrojni prijatelji i kolege, a među mnogobrojnima se pronašla i naša glumica Sloboda Mićalović.

Photo: Instagram/monicabellucciofficiel

Poznanstvo Slobode Mićalović i Monike Beluči datira još iz perioda snimanja filma “Na mlečnom putu”, reditelja Emira Kusturice. Kliknule su na prvu, a da su i danas u veoma dobrim odnosima često potvrđuju na društvenim mrežama. Tako je i sada Sloboda koleginici i prijateljici čestitala rođendan nizom fotografija koje je objavila na Instagramu.

Ova čestitka privukla je pažnju mnogih, a među mnogobrojnima koji su komentarisali ovu objavu našao se i glumac Andrija Milošević koji je možda svojim komentarom privukao najveću pažnju.

“Nazdravlje. Sto godina, draga Mone, da nam poživiš i svi iz tvojega roda i poroda”, napisao je Milošević, a Boba je uzvratila.

“Tako je”, dodala je Mićalović.

 

Osim naših glumaca, među onima koji su joj putem društvenih mreža uputili čestitke našao se i njen bivši suprug, glumac Vensan Kasel sa kojim ima dve ćerke, Devu koja je krenula njenim stopama i mlađu Leoni.

Prvobitno je objavio stori na kojem Monika u naručju drži njihovu mlađu kćerku Leoni, dok joj je na krilo naslonjena starija kćerka Deva.

“Srećan rođendan, Monika”, napisao je Kasel ispod fotografije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)


Nakon objave na storiju, postavio je i jednu fotografiju na svom profilu. U pitanju je crno-bela fotografija gde Monika i jedna od ćerkica gledaju u ogledala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz