Pretraži

,,MOMAK LOŠ“ JE NAPOLJU: Kija i Fox predstavili publici zajedničku numeru (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Reper je već izjavio ekskluzivno za IDJTV da priprema novi album pod nazivom ,,Trap guru trap boss", ali pre njega izašao je duet čiji je tekst pisao Vlada Matović.



– Pored silnog novog materijala koji pripremam u okviru svog novog albuma, opet je došlo do jedne komercijalne saradnje, da je tako nazovem. U pitanju je pesma sa Kijom Kockar i DJ Shonetom ,,Momak loš" – rekao je Branko Kljaić. 

Samim tim što izdajemo za dan zaljubljenih, publika može da nasluti da se radi o ljubavnoj pesmi. Šone je radio matricu, kao i obično. Kija je to muški iznela, baš je dobro otpevala. Više je akcenat u pesmi na njoj, tako da mogu da kažem da je oko 80% pesme ona. To je taj američki fazon kada se radi komercijalna pesma. Glavna pevačica, tj zvezda pesme iznese, reper uleti tu samo malo da razbije sa strofom. Imao sam recimo epizodnu ulogu u ovoj pesmi, sa nekih  osam linija, ali to je taman, onako kako i treba da bude. Da ne bude preterano i da ne bi smaralo. Odradio sam tu rep deonicu na poziv Kije i Šoneta – istakao je reper. 

S obzirom na to da je sa Jankucićem prošle godine izbacio mini-album, mnogi su se pitali zašto ga nije zvao on, a ne Kija Kockar. 

– To je ispalo tako slučajno, nije da postoji neka zla krv, ili da Šone nije bio zadovoljan sa mnom ili ja sa njim. Tako se naprosto desilo i zahvalan sam kiji na odbiru i što je prepoznala tu neku energiju koju ja posedujem, a nekako je i logično, pošto smo Šone i ja već sarađivali – izjavio je reper. 

Numeru ,,Momak loš" možete poslušati u nastavku i na IDJVideos.TV Youtube kanalu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz