Pretraži

„MOLILI SMO OCA DA SE NE OŽENI KAMILOM“: Princ Hari izneo nove šokantne detalje sa kraljevskog dvora 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Harper's BAZAAR


Memoari princa Harija nazvani "Rezerva" trebalo je da se nađu u knjižarama 10. januara, ali je knjiga greškom ranije osvanula u prodaji u Španiji, zbog čega su mnogi detalji isplivali u javnost.


Kao da ona nije dovoljno šokantna, vojvoda od Saseksa daje i promotivne intervjue američkim medijima, gde je otkrio još pojedinosti o životu u britanskoj kraljevskoj porodici i narušenim odnosima sa ocem Čarlsom i bratom Vilijamom.


Tako je juče u razgovoru za emisiju "60 minuta" princ Hari pričao naširoko o manje poznatim detaljima o Firmi, kako naziva porodicu, a osvrnuo se i na kraljicu Kamilu, svoju maćehu. Kako je istakao, on je siguran da je supruga kralja Čarlsa povezana s britanskom štampom, s kojom radi na popravljanju svoje reputacije, piše Glossy.

 
Poznato je da je Čarls godinama s Kamilom varao Harijevu pokojnu majku princezu Dajanu, koja je u intervjuu za "Panoramu" 1995. izjavila da je u njenom braku troje.


Ona je bila treća osoba u njihovom braku. Morala je da rehabilituje svoj imidž – smatra princ Hari.

 
Na pitanje voditelja Andersona Kupera jesu li princ Vilijam i on molili oca da ne stupi u brak s Kamilom, Hari je odgovorio:
  

– Da. Mislili smo da nije neophodno. MIslili smo da će to doneti više štete nego koristi i da je sigurno dovoljno to što je on s tom osobom. Zašto ići tako daleko kada ne moraš? Želeli smo da bude srećan. I sada vidimo da je srećan s njom. Tako da je u tom trenutku to bilo okej.

 

Screenshot: Youtube/TODAY

Screenshot: Youtube/TODAY

 

 
– Napisao si: "Želeo sam čak i da Kamila bude srećna. Možda će biti manje opasna kada bi bila srećna". Kako je bila opasna?
– pitao je voditelj princa.


– Jer je morala da popravi imidž. To ju je učinilo opasnom, zbog veza koje je gradila s britanskim medijima. Postojala je otvorena obostrana volja za razmenom informacija. A u porodici izgrađenoj na hijerarhiji i s tim što je ona bila na putu da postane kraljica supruga, zbog toga je trebalo da bude ljudi i leševa na ulicama – smatra princ Hari.

Kako je objasnio, mlađi sin kralja Čarlsa i pokojne princeze Dajane veruje da su Vilijam i on žrtvovani da bi tabloidi bolje pisali o Kamili i, čak, njegovom ocu. Kako je napisao u "Rezervi", Kamila ga je "žrtvovala na svom ličnom PR oltaru".


– Ako ste ubeđeni, kao član porodice, da će to što ste na naslovnim stranama, da će to što imate pozitivne naslove i priče o vama, popraviti vašu reputaciju i šanse da će vas britanska javnost prihvatiti, to je ono što ćete činiti – kaže Hari.

– Vesti su počele da se pojavljuju u medijima o njenim razgovorima s Vilijem, priče prepune sitnih detalja, koje nisu stigle od mog brata, naravno – piše on.

 
Prvi susret s Kamilom Hari je opisao kao "injekciju" i priznao da je strahovao da će ona biti surova prema Vilijamu i njemu, ali su je vremenom prihvatili.


– Sećam se da sam se pitao… hoće li biti okrutna prema meni, hoće li biti zla maćeha iz bajki – napisao je princ Hari.


Ipak, jedan detalj joj nije zaboravio – to što je Kamila pretvorila njegovu spavaću sobu u Klerens hausu u svoju garderobu čim se iselio.


Trudio sam se da ne marim. Ali, naročito kada sam prvi put to video, mario sam – priznao je on.


Pogledajte kratak deo njegovog intervjua koji se odnosio na Kamilu:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz