Pretraži

,,MOLILA SAM ZA PAŽNJU MOMAKA“: Britni Spirs otkrila zanimljive detalje o svom detinjstvu

Showbiz
0
Photo:instagram/fiacuzziphotography
  • Ako ste odrastali na ranču na jugu…što ja nikada nisam…većina dece se igra napolju!!!! Moji rođaci su živeli na ranču i obično bismo se igrali napolju, ali naravno uvek smo se vraćali unutra da pravimo kućice za igru ili da se igramo satima sa našim lutkama!!!! Sećam se da sam sa 12 godina morala odrasti i odvojiti se od svoje lutke Moli…ona je bila američka lutka…imala je smeđu kosu…pege… i svidela mi se jer je nosila naočare !!!! Bila sam opsednuta…ali naravno da sam morala odrasti…ali dobila sam australijsku verziju lutke pre četiri godine, ali nisam rekla nikome!!!! Osećam se kao da su nas roditelji pustili da slobodnije lutamo kad smo se igrali napolju, jer smo se svi poznavali i to je bilo tako sigurno područje…celo susedstvo bi se družilo kod moje kuće…sedelo na barskim stolicama i igralo video igre… – počela je ona priču.


Britni je potom progovorila o prvim zaljubljivanjima u tom periodu života.

  • Većina njih je bila u srednjoj školi dok sam ja bila mala i uvek sam molila za njihovu pažnju jer nisam znala da igram video igre!!!! Čak sam se zaljubila u starijeg momka koji je tada išao u srednju školu i bila sam veoma uzbuđena kada me je uhvatio i bacio me u vazduh kada sam imala šest godina…dobra vremena!!!! – navela je pevačica.

Spirs se potom osvrnula na današnju decu koja vode potpuno drugačiji način života.

  • U današnje vreme osećam se kao da su deca veoma zaštićena…postoje ludi ljudi … ali u očima dece oseća se gubitak i radoznalost jer je sve vođeno tehnologijom!!! – primetila je i dodala:

  • Mislim…kapiram…. Upravo sam dobila novi telefon i osećam se kao da se ceo moj svet promenio!!!! Uvek sam volela da se satima igram sa maštom u šumi na mestu koje smo zvali Ostrvo blaga dok sam bila mlađa…bez odraslih…samo vreme za beg iz sveta i stvaranje sopstvenog!!!! Isuse, kako su se vremena promenila… Samo se molim da deca shvate da je život više od tehnologije i da nikada ne izgube osećaj radoznalosti i čuđenja…. kao što to rade ova dva mala nitkova!!!!

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz