Pretraži

„MOLILA SAM FILIPA DA ME NE VODI KOD NJIH“: Prijovićeva iskreno o odnosu sa Lepom Brenom

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandraprijovic

Aleksandra i Brena sada imaju sjajan odnos, često se posećuju, a nedavno su zajedno išle i na putovanje u Ameriku. Međutim, pevačica je sada otkrila da stvari nisu bile takve na početku njenog zabavljanja sa Filipom.

Kako je rekla, tada se ustručavala od Brene i Bobe, toliko da je svog sadašnjeg muža molila da je ne vodi kod njih.

Screenshot: Instagram/aleksandraprijovic

Screenshot: Instagram/aleksandraprijovic

 

– Sada sa njom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno. Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo – priznala je Aleksandra za domaće medije.

Pevačici Lepa Brena zapravo nije svekrva, već Filipova majka Zorica Nakić, ali Prijovićeva nikad nije krila da se lepo slaže sa Brenom i da prema njoj ima veliko poštovanje. One su nedavno zajedno bile i u Majamiju, gde je Aleksandra imala turneju, a društvo su im pravili i Filip i Aleksandrina mama Borka.



Podsećamo, ona je pre nekoliko dana rekla da je željna snimanja novih pesama, te je otkrila kada bi njeni fanovi mogli da očekuju novi album.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz