Pretraži

,,MOJE SVE“: Sofija Milošević podelila emotivan trenutak Luke i njihovog sina (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Sofija je pokazala kako mali Aleksej uživa u tatinom zagrljaju, a posebno je privukla pažnju fanova majica njihovog sina na kojoj piše Jović.

Miloševićeva je na fotografiji svojim natpisom pokazala veliku ljubav koju oseća prema njima.  • Moje sve – napisala je ona.
Photo: Instagram/sofijamilo

Photo: Instagram/sofijamilo

 

Podsetimo, manekenka je jednom prilikom za IDJTV otkrila kako se snalazi u ulozi majke, ali i da li je teško biti u zajednici sa sportistom.

– Ne volim sad sebe da hvalim, mislim da drugi neko treba da priča. Mislim da sam se jako dobro snašla jer sam preosetljiva na bebu, on kad zaplače ja ga uzimam i ljuljam i sve. Nismo ni Luka ni ja strogi, samo se nadam da nam sin neće biti razmažen, to je moja najveća noćna mora – rekla je Sofija, pa dodala:

– Nije teško biti sa sportistom, ali i šta to znači? Imamo svoje momente, očekuješ negde i kada ti je teško da ti taj neko bude tu, ali sve je to život. Imam tu sreću da gde god da odemo, to je grad gde ja mogu da nađem agenciju i nikad me to nije sprečavalo da radim. Što se tiče brenda, uvek mogu da radim od kuće, imam sjajan tim ljudi oko sebe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz