Pretraži

„MOJE ĆERKE NIKADA NISU GLEDALE SEKS I GRAD“: Sara Džesika Parker progovorila o porodici i seriji koja ju je vinula u zvezde 

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MsMojo

Kada je s 33 godine postala Keri, Sara Džesika Parker sigurno nije ni pretpostavljala da će baš ta uloga biti ona presudna u njenoj karijeri i ona po kojoj će je publika zauvek pamtiti.



Kultna serija "Seks i grad" devedesetih godina je rušila tabue i na televiziji progovarala o temama koje su i dan-danas u nekim delovima sveta škakljive. Na setu serije upoznala je i bliske prijateljice, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis, a vreme na setu promenilo je tok karijera ovih zvezda.

Iako su gotovo svi milenijalci pogledali barem jednu epizodu kultne serije, čini se da serija iz devedesetih nije toliko popularna među generacijom Z. Interesovanje nisu pokazale čak ni ćerke Sare Džesike Parker, bliznakinje Merion i Tabita.

U intervjuu je poznata glumica otkrila da njene 13-godišnje ćerke još uvek nisu pogledale seriju.

Screenshot: Youtube/HBO Max

Screenshot: Youtube/HBO Max

 

– Ne, Merion i Tabita nisu gledale seriju. Napunile su 14 godina 22. juna. Do sada, možda je to jedinstveno s obzirom na komplikaciju što sam ja njihov roditelj, ali do sada to nije bilo nešto što je bi ušlo njihov radar za gledanje, a možda nikada i neće. Razumem to – priznala je zvezda serije koju gledamo u novim epizodama serije "I tek tako".

Parker je objasnila da su devojčice svesne da postoji serija koja je zaludela ceo svet, ali to im ne igra veliku ulogu u životu.

Za svoju ulogu Keri Bredšo u kultnoj seriji, Parker je osvojila mnoga priznanja tokom šestogodišnjeg prikazivanja serije, uključujući dve nagrade Emmy u premijernom terminu, tri nagrade Ceha glumaca i četiri nagrade Zlatni globus.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz