Pretraži

„MOJA ŽENA TO TOLIKO NE CENI“: Dejvid Bekam otkrio kako se nosi sa zdravstvenim problemom i kako Viktorija gleda na to

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/davidbeckham

Dejvid Bekam je decenijama jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu i uzor mnogim mladima.



Isto tako, pored njegove profesionalne karijere, dosta pažnje privlači i njegov privatni život koji je nekada bio ispunjen i brojnim skandalima.

Dejvid i Viktorija su zajedno već duže od dve decenije, ali njihov brak je prolazio kroz razne krize i afere, naročito kada su njega povezivali sa raznim aferama o čemu su postojale i fotografije.

Međutim, fudbaler je nedavno otkrio nešto o njemu što baš i nismo znali. Zahvaljujući novoj Netfliksovoj seriji, otkriveno je da Dejvid ima opsesivno kompulsivni poremećaj, zbog čega on noći provodi sređujući porodični dom.

Kako je rekao, u njegovom ormaru mora sve biti spakovano po linijama i parovima, a nakon što ukućani odu na spavanje, on počinje da sređuje kuću.

– Tako dobro čistim no nisam siguran da to moja žena toliko ceni. Kada svi legnu u krevet, ja tada hodam unaokolo, čistim sveće, stavljam svetla na pravu postavku, pazim da je svuda uredno. Mrzim kad siđem ujutro a tamo još uvijek stoje šoljice, tanjiri… Zamorno je ponekad obilaziti svaku pojedinu sveću i čistiti je. Režem vosak za sveće, čistim staklo oko nje… Znam, čudno zvuči – istakao je on.

Podsetimo, Bekamovi žive u raskošnoj vili u Holand Parku u Londonu u kojoj se nalazi osam kupatila i sedam spavaćih soba.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz