Pretraži

„Moja žena je…“: Princ Vilijam spomenuo suprugu u jeku skandala, svi sa nestrpljenjem iščekivali njegovo oglašavanje

Showbiz
0
Princ Vilijam Kejt Midlton
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pitanje „Gde je Kejt Midlton?“ ne prestaje da intrigira javnost, a iz Bakingemske palate i dalje dopire samo glasna tišina.

Princeza od Velsa se početkom januara podrgla operaciji abdomena, nakon koje se privremeno povukla sa svojih dužnosti, a prema zvaničnom saopštenju Kejt će se vratiti na posao posle Uskrsa.

Međutim, veo tajni obavio je oporavak princeze, a nekoliko njenih fotografija od kojih su neke fotošopirane, dok su druge potegnule pitanja da li se na njima zaista nalazi ona, izazvale su sumnju i pokrenule brojne teorije zavere.

Za razliku od supruge, princ Vilijam u jeku nerazjašnjenih događaja nastavio je sa svojim dužnosti, te je sada jedan događaj koji se održao u spomen njegove pokojne majke, voljene princeze Dajane, iskoristio i spomenuo Kejt.

Princ od Velsa govorio je na dodeli „Diana Legacy“ nagrada, u čast svoje preminule majke princeze Dajane, i kratko spomenuo suprugu Kejt, dok je govorio o njihovom cilju da sačuvaju i zaštite Dajanino nasleđe.

„Ta baština je nešto na šta smo se i Ketrin i ja fokusirali kroz naš rad, kao i 50.000 mladih ljudi koji su dobili Dajaninu nagradu u poslednjih 25 godina“, rekao je princ Vilijam.

U toku jučerašnjeg dana naslednik britanskog trona posetio je i ustanovu pod nazivom „West“ – ili „Gde Svi Ostaju Zajedno“ – kako bi razgovarao sa tinejdžerima i decom o odvikavanju od hronične upotrebe tehnologije i zavisnosti od nje. Tokom te posete, razgovarao je o aktivnostima koje nisu vezane za telefone, gde je takođe spomenuo princezu od Velsa.

„Moja ženu je više umetnički nastrojena,“ rekao je dok je ukrašavao kolač sa grupom. „A moja deca. Moja deca su isto bolji umetnici od mene.“

Po svemu sudeći, Vilijam je, poput Bakingemske palate, odlučio da se ogluši na sve tračeve i molbe britanske, ali i svetske javnosti da ih obavesti o stanju Kejt Midlton. Mnogi smatraju da ovakvo ponašanje kraljevske porodice samo potpiruje glasine koje iz dana u dan postaju sve neverovatnije.

Podsetimo, povodom ove teme oglasili su se i Princ Hari i njegova supruga Megan Markl, a prema navodima Megan je izrazila želju za pomirenjem sa princezom od Velsa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz