Pretraži

MOJA PUBLIKA NE SLUŠA JUTJUBERE: Marija Šerifović prokomentarisala sukob Andrije Jo i Nevene Božović

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Između ostalog, jedna od situacija koju je bila upitana da prokomentariše je nedavni sukob jutjubera Andrije Jo i Nevene Božović koji je izbio nakon Beovizije. 

Naime, Nevena, koje je bila jedan od članova stručnog žirija, nije dala nijedan poen Andriji Jo, koji je važio za jednog od favorita na ovom takmičenju što je naljutilo njegove fanove.



Nakon toga, pevačica je putem IDJTV-a poručila jutjuberu da ko gubi ima pravo da se ljuti, što je on žestoko prokomentarisao putem društvenih mreža.

Na celu ovu situaciju, Marija je imala da kaže da nju ne dotiče ono što rade jutjuberi iz razloga što nemaju istu publiku, ali da publika sama treba da izabere ono što joj je dopada.

  • Publika je ta koja ima pravo da bira. Moja publika sigurno nisu ti ljudi i ta deca, vrlo verovatno maloletna, koja prate jutjubere. Ja sa tim nemam nikakav problem. Da li će neko od njih nešto da peva, nešto snimi, da pokuša da gradi svoju karijeru samo neka izvoli. Sa druge strane, moja publika sigurno ne sluša te ljude, prema tome, dokle god svako svoju publiku ima i dokle god se ne mešamo jedni drugima u vreme, život i prostor, istovremeno ne vređamo jedni druge, dotle će to imati smisla – objasnila je Marija.
     

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz