Pretraži

MOJ ŽIVOT NIJE SAVRŠEN: Najmlađa milijarderka na svetu priznala da je imala mentalnu bolest (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener priznala je fanovima na Instagramu da se u detinjstvu borila sa anksioznošću, a onda je otvorila dušu i otkrila kako izgleda njen život sada.

——————– Sponsored ——————–

Ona je objavila fotografiju na kojoj gleda u zalazak sunca okrenuta leđima, raširenih ruku. U opisu slike je napisala kako izgleda život poznatih, pod budnim okom javnosti, i sa kakvim poblemima se zbog toga suočila.

– Ponosna sam na sebe, svoje srce i snagu. Odrastati u okruženju u kom su sve oči uprte u vas, nije normalno. Na tom putu sam izgubila prijatelje i ponekad sam izgubila sebe. Moja prva tetovaža je bila “zdrav razum” da bih se svakodnevno podsećala da ga zadržim. Borila sam se sa anksioznošću tokom detinjstva i posle dolaska moje bebe bavila sam se svim unutrašnjim usponima i padovima – napisala je ona na Instagramu i dodala:

  • Osećala sam se kao da moram ponovo da se nađem potpuno. Zadržavam puno toga za sebe, ali samo želim da podelim i da vas obavestim da sam čovek. Moj život nije savršen i ono što vidite na društvenim mrežama je samo površina. Budite blagi prema sebi, idite dalje i pustite. Svi smo sposobni za velike stvari, dostojne ljubavi, i dozvoljeno je da se izrazimo. Učinite više od onoga što vas čini srećnim. Sada je vaše vreme, hajde da svi mi imamo veličanstvenu sudbinu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz