Pretraži

„MOJ SINČIĆ ZA CEO ŽIVOT“: Kim Kardašijan proslavila rođendan svom najmlađem sinu

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Kardašijanka je pre par godina odlučila da ima još dece uz pomoć surogat majke jer su je lekari, nakon što je rodila Sejnta, 2015. upozorili da se izlaže ozbiljnim zdravstvenim rizicima ako ponovno zatrudni.



Njenog najmlađeg sina je pre tačno tri godine rodila surogat majka, a danas Kim proslavlja njegov treći rođendan.

 – Srećan 3. rođendan mojoj slatkoj bebi Psalmu. Tvoj osmeh osvetljava sobu, a tvoj glasan smeh i maženje su apsolutno najbolji!!! Moj sinčić za ceo život!!! Mnogo te volim! – emotivno je napisala rijaliti zvezda.

Kim je napravila veoma zanimljivu rođendansku žurku za svog sina, koja je bila u znaku njegovog omiljenog crtanog lika. Sve je bilo ukrašeno balonima zelene boje koji prikikrivaju celu prostoriju u kojoj se nalaze. 

Na Psalmovom rođendanu su prisustvovale i njegove starije sestre i brat, a Kim je sve to zabeležila porodičnim fotografijama koje možete pogledati OVDE.

Podsećamo, Kim Kardašijan i njen dečko Pit Dejvidson pojavili su se pre dve nedelje zajendo na Met Gali u Njujorku kao par.

Njih dvoje su zajedno prošetali crvenim tepihom, a za tu priliku Kardašijanka je obukla jednu od najpoznatijih haljina Merilin Monro – haljinu "Srećan rođendan, gospodine predsedniče".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz