Pretraži

„Moj sin troši 40.000 dolara nedeljno“: Snimak slavnog fudbalera izazvao buru na mrežama – zbog neočekivanih izjava svi se pitaju da li je video LAŽAN

Showbiz
0
Foto: Harry Langer / Zuma Press / Profimedia

Nedavno je na internetu osvanuo video u kom se vidi poznati fudbaler Kristijano Ronaldno, koji je izazvao oprečne komentare među fanovima.

Kristijano Ronaldo je jedan od najpopularnijih i najplaćenijih fudbalera sveta, a prema navodima „Forbsa“ fudbaler je „težak“ 903 miliona dolara. Osim finansijskog bogatstva on se može pohvaliti i srećnom i velikom porodicom.

On je 2017. godine uplovio u ljubavni odnos sa prelepom Georginom Rodrigez. Par ima dvoje zajedničke dece i troje Ronaldove koje je dobio putem surogat majčinstva. Naime, Ronaldo ima sina Kristijana mlađeg koji je rođen 2010. i blizance Evu i Matea koji su rođeni 2017. Iz ljubavi sa Georginom ima ćerku Alanu Martinu, koja je rođena 2017. godine, a pre dve godine par je očekivao blizance, međutim rođena je samo devojčica, dok je drugo dete nažalost preminulo.

Ronaldo je poznat kao neko ko je privržen porodici i ko se trudi da svojoj deci obezbedi lagodan život, međutim jedan snimak koji je nedavno obišao društvene mreže je uzburkao javnost i pokrenuo lavinu oprečnih komentara.

Foto: Instagram printscreen/cristiano

Naime, na izvesnom snimku se pojavljuje Ronaldo koji je govorio o svom najstarijem sinu, pa je navodno otkrio koliko nedeljno njegov naslednik troši.

“Moj sin previše troši, čak 40.000 nedeljno na frizure, odeću, restorane i devojku. Znam da je mlad i želi sve, ali je svakako previše za dete njegovog uzrasta. Sada mu dajem samo 15.000 mesečno, ali Georgina misli da mu je i to previše, troši na sve što mu sutradan neće ništa značiti. Ne znam hoću li moći uvek da ispratim sve njegove želje, hoću da on shvati pravu vrednost novca. Ali kada bih to uradio, mediji bi me predstavili kao lošeg i sebičnog oca, tako da sada nemam drugog izbora već da se snađem kako umem i znam”, izgovara fudbaler na snimku.

Foto: Instagram printscreen/cristiano

Ovaj snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su ga dočekali sa negodovanjem.

„40 hiljada za frizuru? Svestan si kuda ide tvoje dete?“, „40 hiljada za frizuru, ja je ne bih platio više od 40 dolara“, „Čak i da sam bogat kao on ja ne bih trošio toliko novca. Brižan otac je onaj koji uči decu vrednosti novca“, bili su neki od komentara, međutim drugi su procenili da je u pitanju veštačka inteligencija pa su stali na fudbalerovu stranu.

„Veštačka inteligencija je opasna“, „Ovo je veštačka inteligencija, Ronaldo nikada ne bi sinu dao 40 000 dolara za nedelju dana“, „Ovo je lažan video“, bili su drugi komentari, i premda nigde ne postoji zvaničan izvor za video koji se širi internetom kao požar, verovatno su u pravu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz