Pretraži

MOJ PROBLEM NE BI TREBALO DA ME DEFINIŠE: Glumac iz serije Stranger Things otkrio da boluje od retke bolesti (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/gatenm123

Serija "Stranger Things" obara sve rekorde gledanosti, a glumac Gejten Mataraco, koji tumači lik Dastina, je rešio da progovori o neizlečivom zdravstvenom problemu sa kojim se bori već godinama.

——————– Sponsored ——————–


Ukoliko ste gledali ovu seriju sigurno se sećate scene u prvoj epizodi u kojoj siledžije maltretiraju Dastina jer nema prednje zube, a on im odgovara da ih ima, ali njegovi zubi rastu u suprotnom smeru. Ovo je zapravo realno objašnjenje bolesti od koje Gejten stvarno boluje, a u pitanju je CLCD odnosno Kleidokranijalna displazija.



To je stanje koje utiče na kosti, zube, lobanju, ali i na nerazvijenost ramenog dela, a za njega ne postoji lek, već se simptomi samo mogu ublažiti.

Glumac je u iskrenom intervjuu rekao da zbog ovog stanja nije dobijao uloge, ali mu je ono i pomoglo da dobije ulogu u ovoj seriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 4th of July!! 🇺🇸💥#season3

A post shared by Gaten Matarazzo (@gatenm123) on Jul 4, 2019 at 11:36am PDT


– Kada sam bio na audiciji za seriju rekao sam rediteljima da nemam razvijen rameni deo zbog sindroma od kojeg bolujem. Kad sam dobio ulogu pitali su me da li je u redu da me druga deca u seriji zezaju zbog mog izgleda. Rekao sam da je to potpuno kul jer je to realno i to je istina, i to mi se događalo.

– Eto, svi su mislili da sam neko simpatično krezubo dete, a zapravo je zdravstveni problem. Mada moj problem ne bi trebalo da me definiše – zaključio je Gejten.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz