Pretraži

„MOJ MUŽIĆ JE NAJBOLJI“: Breskvica se udala?! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Poznato je da je Breskvica nedugo nakon raskida sa Mihajlom uplovila u vezu sa novim dečkom, čiji identitet javnosti nije želela da otkriva, a njen najnoviji story fanove je naterao da pomisle da su svoju vezu podigli na još viši nivo. Naime, na objavi koju je postavila, vidi se bela ruža sa ljubičastom trakom, uvijena u papir. Sve to ne bi bilo čudno da ona nije postavila emotikon belog srca i prstena, što je mnoge navelo na razmišljanje da li semlada pevačica možda verila, ili pak udala.

Tome dodatno u prilog ide i ono što je napisala uz pomeutu sliku ruže:

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

My hubby is the best (Moj mužić je najbolji) – napisala je ona i šokirala obožavaoce.

Inače, kada su pevačica i Mihajlo bili zajedno, izvođač joj je svakog dana kupovao po jedan cvet, a kako se Ignjatovićeva ovim povodom još uvek nije oglasila, nije poznato da li je u pitanju samo šala ili lep gest njenog momka koji se ugleda na Veruovića.

Podsećamo, ona je početkom godine progoovrila o novom partneru i otkrila pojedine detalje njihove veze. Tako, navela je da njen dečko nije ljubomoran kada je, i nakon godinu i po dana od raskida sa Voyage-om, i dalje povezuju sa njim.

– Prepun je razumevanja i svestan je kakav je ovo posao i kakvi su ljudi generalno. On je tu da razgovara sa mnom, da mi pomogne. Meni stvarno nekad teško pada kada me svi saleću, ali on je tu da mi pomogne – zaključila je ona tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz