Pretraži

„MOJ LJUBAVNI ŽIVOT U JEDNOM VIDEU“: Cale urnebesnim snimkom opisao svoju emotivnu situaciju

Showbiz
0
Photo: IDJTV

 

Influenser Cale, kog na Instagarmu prati preko milion fanova, često deli sa pratiocima trenutke iz svog života, a nedavno je svoje fanove nasmejao kada je objavio šaljivi snimak. 

Reč je o videu na kom se vidi dečko koji peva serenadu devojci, ali taj performans prekida dečko, za kog se može pretpostaviti da je njen momak, koji izlazi i grli je dok izvođač ostaje uplakan.

Cale je ovaj video opisao kratkom rečenicom, uporedivši ga sa svojom emotivnom situacijom: 

– Moj ljubavni život u jednom videu – napisao je Cale uz video, što je nasmejalo njegove mnogobrojne fanove, a ono sa čim će se svi koji prate Caleta složiti jeste da je ova objava u potpunosti u Caletovom stilu. 

Foto: Instagram printscreen/cale_official

Foto: Instagram printscreen/cale_official

 

Podsećamo, Cale je nedavno doživeo neprijatnost kada je dobio "ban" na Tiktoku zbog čega više nije mogao da snima lajvove, a koliko mu je ovaj događaj teško pao, svedoči i činjenica da je ubrzo nakon toga završio u bolnici. 

– Mozda su mi ugasili profil, ali nisu ugasili plamen u meni i volju da snimam samo za vas! Hvala vam sto ste tu za mene, hvala vam sto ćemo i na ovom profilu da dominiramo zajedno. Volim vas i ne stajemo – napisao je TikToker uz fotografiju njega i njegovih drugarica Lee Stanković, Ane Lazarević i Ruže Rupić, koje su mu pružale podršku u ovim teškim trenucima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz