Pretraži

MODNI PROMAŠAJ ILI VODEĆI TREND SEZONE? Kim Kardašijan spojila nespojivo i podelila mišljenja! (FOTO) 

Showbiz
0
kim kardašijan
Foto: WCP,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim je sada bodrila sina Sejnta na košarkaškoj utamici, a za opušteni dnevni događaj spojila je sportske komade odeće uz elegantne cipele, koliko god to delovalo nespojivo.



Široki donji deo trenerke, poput onog modela koji je bio popularan 90-ih godina Kim je uparila sa belom majicom i kratkom belom jaknom, a kako su visoke potpetice deo svakog njenog autfita, nisu izostale ni ovog puta, iako mnogi ovu kombinaciju smatraju najvećim modnim promašajem.

Foto: WCP,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Foto: WCP,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Međutim, njen novi autfit podelio je mišljenja korisnika društvenih mreža, pa dok jedni komentarišu da je napravila neoprostivu modnu grešku, drugi tvrde da će upravo ovakve kombinacije biti vodeći trend ove sezone.

Podsećamo, Kim  je sina Sejnta i ostalo troje dece – Norta, Čikago i Psalma dobila u braku sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, od koga se zvanično razvela u novembru. Nekadašnji par se venčao 2014. godine na raskošnoj ceremoniji u Firenci posle tri godine zabavljanja, ali su objavili da su se rastali početkom 2021. 

Kim je podnela zahtev za razvod u februaru 2021, posle skoro sedam godina braka. TMZ je otkrio da će Kim mesečno primati 200.000 dolara alimentacije za decu, a takođe je dogovoreno da će Kim i Kanje imati zajedničko starateljstvo i „jednak pristup“ svojoj deci.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz