Pretraži

MNOGO NEZNANJA I NASILJA: Sara Jo progovorila o nasilju koje je preživela

Showbiz
0
Photo: Instagram/sarajoofficial

Pevačica Sara Jo podržala brojne ispovesti žena o zlostavljanju kroz koje su prošle, pa otkrila da je bila žrtva internet nasilja.

Hešteg #NisamPrijavila odjeknuo je brzinom svetlosti na tviteru, kada je oko 18.000 žena u njegovom okviru napisalo da je prošlo kroz neku vrstu nasilja.

Na Tviteru se može naći enorman broj odgovora na pitanje koje žrtve nasilja često dobijaju, a ono glasi: "Zašto nisi prijavila nasilje?".



S obzirom na to da je nedavno i sama prošla kroz internet nasilje, Sara je progovorila o ovoj temi: 

– Ja sam se naježila. Svaki komentar koji ide u tom pravcu da se osude te žene doživljavam kao poraz. Neverovatno mi je da postoji toliko neznanje, bezosećajnost, manjak empatije. Te situacije su one u kojima se suočavaš s realnošću.

Neverovatan je broj ljudi koji uvek zna šta je trebalo raditi u tim situacijama. Bila sam presrećna kada se dogodio hešteg na Tviteru. To je neverovatan pomak, da uopšte pričamo o tome. Sada smo videli koliko takvih priča ima samo u Srbiji, a ne u svetu – rekla je Sara za medije.

Sara je i sama nedavno bila žrtva internet nasilja o čemu se javno oglašavala na društvenim mrežama.

Toliko se priča o nasilju, svuda, a ono je sve raspostranjenije. Imala sam potrebu da se oglasim zbog mlađih generacija koje bukvalno žive na internetu. Treba da pričamo o tome i zbog sebe i zbog drugih. Nasilje nikada nije normalno i nikada ne treba biti prihvaćeno – rekla je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz