Pretraži

„MNOGO ME NERVIRA“: Henny progovorio o odnosu Voyage-a i Breskvice, pa otkrio dalje planove za karijeru

Showbiz
0
Foto: Instagram prinscreen/hennypijem

On je sinoć, gostujući na jednom festivalu, okupljenim medijima otkrio više o odnosima u Generaciji Zed, konkretno se osvrćući na Voyage-a i njegovu bivšu ljubav, jednu od trenutno najpopularnijih pevačica Breskvicu.



Ja Vojaža gledam kao svog brata, to je prvi lik koji sa kojim sam radio od početka. On je takav, mnogo me nervira, ja njega nerviram, ali nema zle krvi među nama. Sve je samo šala. Često mi se nameće pitanje da biram između Breskvice i Vojaža, ja ipak biram oboje – rekao je Henny.

Nakon izbacivanja nekoliko pesama u njegovom izvođenju koje su postali pravi hitovi, pevač je krenuo intenzivno sa nastupima, ali je nastavio i sa producentskim poslom. Sada je otkrio nešto više o zaradi, na šta voli da troši novac, ali i kakvi su mu planovi za budućnost.

Volim da kupujem skup nakit, ali tek sam krenuo da zarađujem veliki novac pa ne znam gde da ga potrošim. Razmišljam o tome. Ja sam sada kupio stan, hoću da kupim neka malo bolja kola, ostalo sve ulažem u karijeru. Ne smatram da imam veliku karijeru iza sebe, imam popularnost. Želim da budem dugo na sceni i da budem zapamćen – rekla je ova mlada zvezda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz