Pretraži

„MNOGI SU SUMNJALI U NAŠU LJUBAV“: Dado Polumenta i Ivona se prisetili početka veze (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Ovaj par, prema mišljenju publike, važi za jedan od najskladnijih supružnika na sceni, a u svojoj ljubavi oni uživaju punih sedam godina, koliko su i u braku.

Za to vreme, imali su dosta izazova, teških ali i leph trenutaka, a sada su odlučili da o svemu detaljnije progovore, te da da otkriju detalje o njihovom odnosu, ali i iznesu mišljenja o pojedinim stvarima.



Tako, na pitanje "da li su mnogi sumnjali u njihovu ljubav na početku", Ivona je odgovorila potvrdno.

– Jesu, jer pojedine stvari su na početku bile čudne. Stariji je od mene dvanaest godina, estradna je ličnost, ima dete iz prvog braka…Sve to je nekako bilo nešto što nisam mogla ni da pomislim da ću da imam u životu. Ipak, ispostavilo se da je sve to nebito u dnosu na našu ljubav – iskrena je Ivona.

Dado, sa druge strane, kaže da je oduvek tražio "ženu iz snova" i da je Ivona upravo ta.

Kada smo ušli u konverzaciju tačno sam znao da je to to. Sve što sam ražio našao sam u njoj. Sa moje strane su svi bili za i znali da je ona prava – naveo je pevač.

Pogledajte novo izdanje emisije "Quiz" i saznajte na koji način Dado i Ivona vaspitavaju decu, da li su strogi roditelji, koriste li se nekad "belim lažima" i da li su nekada razmišljali da uđu u rijaliti.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz