Pretraži

MLAĐE-SLAĐE: Fanovi osudili novog Madoninog izabranika

Showbiz
0
Photo: Instagram/madonna

,,Mlađe-slađe" parola je kojom se Madona vodi već godinama kada je u pitanju njen ljubavni život, pa je tako njen trenutni emotivni partner mlađi od nje 36 godina. Pevačica koja je uplovila u sedmu deceniju života ne odvaja se od 26-godišnjeg momka, s kojim je proslavila i Dan zahvalnosti, a ceo događaj ovekovečila je fotografijom koju je podelila na svom Instagram profilu.Pomenuta fotografija gde pevačica svom izabraniku sedi u krilu izazvala je niz komentara njenih obožavalaca koji ne odobravaju ovu ljubav. Naime, iako su navikli da od pop dive očekuju neočekivano, smatraju da je ova ipak veza neprimerena.

Nadam se da ti je ovo sin, a ne dečko. Kako žena koja je prešla 60. može da bude u vezi s ovako mladim dečkom, pa to je suludo i neprimereno. – Samo su neki od komentara kojima su Madonini fanovi iskazali svoje nezadovoljstvo.

Međutim, ovo nije prvi put da pevačica ljubi mlađe od sebe, a lista je podugačka. 23-godišnji Brahim Zalibati, te njegov kolega 26-godišnji Timor Stefens i 31-godišnji maneken Kevin Sampaio samo su neki od momaka koji su prošli kroz život pop dive.

Ljubavna priča s Vilijamsom počela je pre skoro dve godine, a njeni prijatelji bili su ubeđeni da, kao i sve pređašnje romanse, ni ova neće potrajati. Međutim, Madona je odlučna u nameri da ih sve uveri u suprotno, te uživa u vezi s mlađim momkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz