Pretraži

Mlada zvezda iz Kanade, otkrila nam je sa kojim našim pevačem je nastupila i to u Kanadi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ IDJTV™

Mlada Ena Inđin je pre dva meseca izbacila pesmu ,,Tvojom ulicom", a sada je pred našim kamerama u emisiji IDJHOT otkrila više o sebi i svojim počecima

Naime, ona je nakon što jeizbacila pesmu dobila podršku mnogih kolega, ali i jutjubera, a ono što smo saznali jeste da je ona već imala nastup sa Cvijom u Kanadi, a za naše kamere ono je rekla nešto više o tome.

Ja sam živela u Kanadi i on je imao nastup u Vankuveru i ja sam imala 18. godina,a li tamo moraš da imaš 19. godina da bi izlazio u klubove. I meni je devojka od moga brata poslala poruku zašto ja ne bih njih pitala da nastupam sa njima i da tako uđem. I ja sam poslala poruku tim organizatorima da li vam treba predgrupa, ja sam imala neke pesme tada, ništa od ovog novog i pošto je Cvija rekao okej, ja sam se pojavila i nastupala – otkrila nama je Ena. 

Nas je zanimalo da li je pevačica dobila neki savet kada je muzička karijera u pitanju od starijeg kolege Cvije.

 – Pričali smo to celo veče, možda mi je nešto i rekao, ali se sad ne sećam, to je bilo pre dve godine. Ali posle toga smo se isto nešto malo dopisivali, imala sam neke pesme, a on mi je ako da su top i da samo tako nastavim. 

S obzirom na to da je ona došla iz inostranstva i započela muzičku karijeru ovde, pitali smo je kako je došla na tu ideju, a ona nam je odgovorila.

Pa jako je čudno bilo. Ja sam dugo trenirala tenis i slomila zglob i nisam imala šta da radim. Počela sam da se bavim muzikom i izbacila sam pesmu na engleskom koja je idalje negde tamo na internetu, ako neko uspe da je nađe. I onda sam jednog dana pomislila zašto ne bih pisala na srpskom – odgovorila nam je mlada zvezda.

O čemu smo još pričali sa Enom i šta nam je još otkrila možete pogledati u videu ispod teksta u emisiji IDJHOT, gde takođe možete saznati i o drugim našim ličnostima i zanimljivostima iz njihovog života. 

 

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz