Pretraži

MISTIČNA PRIČA: Marina Visković progovorila o dečku iz spota ,,Bulevari“

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Ženskom delu publike se jako dopada tekst pesme, a naročito zvuk saksofona koji se pojavljuje, a Viskovićeva je za naše kamere otkrila detalje sa snimanja.

  • ,,Bulevari" je pesma koja je posebna, drugačija i koja je možda za ovo vreme malo depresivnija. Meni se to prosto tako dopalo i nisam želela više da je čuvam. Htela sam da uprkos celoj situaciji budem prisutna i da moja publika od mene ima nešto. Ja sam imala velike planove i pripremila sam dosta materijala, nagomilaće se sve pa neću znati šta ću pre da pustim – našalila se ona. 


Marina je na našoj sceni specifična po kostitmima i po kreacijama koje nosi u svojim spotovima, a evo šta je ovog puta bila inspiracija za spot. 

  • Kada smo čuli pesmu, želeli smo da bude jedna priča, kao filmska priča i kampanja za D&G. Ja volim tu klasiku i taj stil. Baš sam ponosna što je drugačija estetika od svega što je sad aktuelno. 

S obzirom da je već neko vreme singl, nas je zanimalo da li je dečko iz spota privukao njenu pažnju. 

Nije moj tip – rekla je Marina kroz smeh, pa nastavila: 

Stvarno se super uklopio u ulogu, postoji jednostavno to da se desi neka energija ili se ne desi. Ali ovako vizuelno, ovaj dečko je specifičan, ima specifičan izraz lica i mislim da je ispratio celu tu mističnu priču i zaokružio ju je na neki svoj način. Mislim da je idealna bila njegova uloga. 

U pesmi je pevala o ledenoj devojci, a naša ekipa je proverila da li pesma ima elemente autobiografije.

  • Ja sam mnogo emotivna, nisam hladna k*cka – našalila se Viskovićeva. 

Novo izdanje IDJHOT emisije možete pogledati u ponedeljak u 12h, kada je na našem Youtube kanalu zakazana internet premijera. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz