Pretraži

„MISLIO SAM DA JE SEVERIN NADOBUDAN“: Petar otkrio kakav prvi utisak je imao o kolegama iz grupe (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Voditeljka Danica Nikolić ove nedelje ugostila je Petra iz grupe 4YU koji je, između ostalog govorio o slaganju sa momcima, Severinom Janjetovićem i Davidom i Davorom Ardžikom.



Kako je najpre istakao, pri samom formiranju grupe, bilo je dosta drame koju je, priznaje mladi izvođač, upavo on pravio najviše.

Kada si svaki dan pod tenzijom zbog takmičenja to je normalno. Mi nismo bili prijatelji pre toga i nismo se poznavali pre nego što su nas sklopili u bend i samim tim zbog toga dolazilo je do rasprava i argumentacija, najviše oko izbora pesama. I onda ti jednom dođe to preko mozga, ali hvala Bogu prijatelji smo sada, sve se bolje upoznajemo i mnogo mi je drago zbog toga – kaže Petar i dodaje:

Ja sam pravio najveće drame, ali šta da se radi. Verovatno zato što sam najrazličitiji od njih i najveća individua i bilo mi je teško da se uklopim u tim..Ali kako se zavšio šou nismo imali nijednu svađu – objasnio je Aničić.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

On je potom otkrio i šta je mislio o svojim kolegam iz benda pre nego što su postali tim.

Nisam imao mnogo vremena da razmišljem o tome, ali najiskrenije, mislio sam da je Severin baš nadobudan i nisam imao kontakt sa njim. Naravo, nije to baš tako, ne treba suditi knjizi prema koricama. A, kad su u pitanju David i Davor, sa njima sam se sprijateljio kada je bilo takmičenje za top 36 – rekao je Petar.

Kako je Petar odlučio da se prijavi za šou, da li je razmišljao o mogućnosti formiranjua grupe, kako je zadovoljan njihovim učešćem, kako su reagovali njegovi prijatelji na takmičenje i šta kaže o predstojećoj turneji saznejte u novom izdanju emisije IDJSHOW specjal:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz