Pretraži

,,MISLIM DA SE NIKADA NEĆU UDATI“: Edita o prevarama i razočarenjima u muški rod

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Edita pored toga što ima dobre pesme i što lepo izgleda, neretko bude tema i kada je njen ljubavn život u pitanju. Iako za sada nije spremna za nešto više, kao i većina žena, tako i mlada pevačica traga za pravom i iskrenom ljubavlju. 



Ona je nedavno izbacila pesmu ,,Varalica", a sada je otkrila da li je nekada bila prevarena, kao i da li bi oprostila prevaru. 

– Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare – rekla je Edita za jedne domaće medije. 

Atraktivna pevačica nije krila da je ranije znala da bude agresivna prema momcima, kada je na to navedu, te je jedom uništila automobil.

– Imala sam izliv besa, ali sam bila u pravu u potpunosti, bila sam povređena. Bivšem dečku sam razlupala automobil, da ne kažem demolirala. I ceo stan sam mu razlupala, pobacala stvari sa trećeg sprata kroz prozor. Da sam imala vremena, verovatno bih sve u besu iseckala, ali nisam stigla – ispričala je ona ranije. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz