Pretraži

„MISLIM DA OD MUŠKARCA NIKADA NIŠTA NISAM DOBILA“: Kija Kockar progovorila o objavi koja je zaintrigirala javnost (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, Kija je na svom Instagram storiju objavila fotografiju svoje ruke i novog prstena, a onda su usledile mnogobrojne čestitke s obzirom da je većina pomislila da se pevačica ponovo verila.



Kija je u razgovoru sa IDJTV ekipom otkrila od koga je dobila prsten, kao i koji je jedini poklon koji je dobila od bivšeg partnera.

– Stavila sam prsten sada na sredinu, da ne pomisli neko nešto, sama sam sebi kupila prsten. Ljudi očekuju, kada vide sat to mora da je neki muškarac kupio, na putovanja skupa to mora da je neki muškarac platio, kola to je od nekog muškarca, stan i tako nešto, pa čak i prsten, ne sve sam sama kupila. I mislim da čak od muškarca nikada nisam dobila ništa, možda samo kijavicu – rekla nam je ona kroz smeh.

Takođe, Kija nam je otkrila da je bila u situaciji da kupi prsten kako bi dala muškarcu da je prosi, tako da više ne želi da to ponavlja, već je odlučila da sama sebe počasti.

Screenshot: Instagram/kijakockar

Screenshot: Instagram/kijakockar


O čemu smo još pričali sa popularnom pevačicom možete pogledati u videu ispod teksta.
 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz