Pretraži

„MISLIM DA JE RASTA PONOSAN“: Sanela o saradnji sa reperom i svojoj provokativnosti (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

S obzirom na to da je Sanela nedavno izbacila svoju novu pesmu "La cucaracha", zanimalo nas je kakvi su njeni utisci i da li je zadovoljna komentarima i reakcijama publike.



 – Jako sam zadovoljna i sada idemo samo još jače – ponosno je rekla pevačica i dodala da sprema uveliko nove pesme i da će se truditi da se predstavi u drugačijem svetlu i da publika to neće očekivati.

Poznato je da je mlada muzičarka u dugogodišnjoj saradnji sa reperom Stefanom Đurićem Rastom i da joj je on veliki oslonac kada je njena karijera u pitanju.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

 – Mislim da je Rasta ponosan i da je zadovoljan što sam krenula svojim putem onako kako sam želela – izjasnila se pevačica.

Ona smatra da dolazak novih trendova na naše prostore predstavlja veliku promenu u pozitivnom smislu i da je to veoma dobro, a što se konkurencije tiče Sanela ističe da je nema i da na njene kolege ne gleda na taj način.

 – Izgledam kao osoba koja se ne uklapa sa ljudima, ali kada me upoznaju svi misle da sam kul – navela je Sanela.

Kada je njena provokativnost u pitanju, ona ističe da ima granicu u svemu i da se trudi da uvek bude svoja, a ne nečija kopija. 

 – Možda to neko ne primećuje, ali ja imam svoj stav i znam tačno kako da se predstavim, jer sam bila i manekenka, pa sam samim tim dovoljno upoznata – zaključila je pevačica.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz