Pretraži

„MISLIM DA JE DIVAN“: Emili Ratajkovski progovorila o tajnoj vezi sa Harijem Stajlsom i otkrila koliko dugo to traje

Showbiz
0
Instagram/printscreen/emrata

Kada su Emili Ratajkovski i Hari Stajls uslikani u kako se ljube u japanskoj prestonici, mnogi su osuđivali ovaj potez.Nije bilo jasno da li je na pomolu nova romansa, a svi su komentarisali i to da je Emili još uvek zvanično u braku. Ovde nije kraj drami, jer poznato je i da se Emili druži sa Olivijom Vajld, Harijevom bivšom, koja je zbog njega ostavila supruga. Njih dve su čak bile zajedno na njegovim koncertima i to u prvim redovima.

Sada, nakon pojavljivanja njihove zajedničke fotografije, fanovi su se prisetili njenog gostovanja u jednom podkastu kada je govorila o ljubavi i tome da već uživa sa nekim. Sada je jasno da se radilo o popularnom pevaču i zavodniku.

– Započela sam vezu s nekim za kog mislim da mi se sviđa, i to je nešto novo. Mislim da je divan, no da ste sa mnom razgovarali samo četiri nedelje pre, verovatno bih se viđala s nekim i to ne bi bilo to – rekla je Emili tada i dodala da od partnera traži da bude nezavisan.

Podsetimo, njihove poljupce iz Tokija su uhvatili fanovi, a sve se desilo tokom njegove turneje i čini se da sada ovaj par uživa u ljubavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz