Pretraži

„MISLIM DA ĆEMO SE VESELITI IDUĆEG SEPTEMBRA“: Mikićeva progovorila o majčinstvu i svadbi

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Ipak, u obavezama joj pomaže njen izabranik Jovan, koji iz prethodne veze ima sina. Joca već ima sina iz prvog braka i ništa od ovoga mu nije strano. Jedino što kaže da mu je sve kao da je prvi put jer je u pitanju devojčica i, da drugačije gleda i na sebe i na nju. Mnogo je dobar i brižan, baš kako sam ga i zamišljala – objašnjava Mikićeva i dodaje:

  • Obaveze delimo naravno. Ja sam žena malo starijih shvatanja, pa mislim da postoje „ženski" poslovi i u to mu ne dam da se meša. Sve ostalo oko bebe je na ravne časti. Dobro, malo više u maminu korist, ali tata pomaže puno – kaže ona, prenosi Blic.
Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Najteže joj, priznaje, pada manjak sna.

Možda ću zvučati sebično, ali jako sam velika spavalica i najteže mi pada taj prekid sna kada se beba budi jer je gladna. Mislim da sada ne mogu ni da zamislim da spojim četiri, pet sati da odspavam. Probudila bih se kao Supermen, verovatno – smatra pevačica.

Što se tiče planova za budućnost, Marija ističe da bi rado obukla venčanicu.

Korona nas je omela u svim planovima. Posle se nisam upuštala u organizaciju (svadbe) da se opet ne bi nešto izjalovilo. Mislim da ćemo se veseliti u septembru 2023. godine, ako Bog da! – zaključuje ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz