Pretraži

„MISLILA SAM DA LUDIM“: Marina Tadić u potresnoj ispovesti otkrila sve detalje stanja sa kojim se borila

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ marinatadic_official

Marina Tadić je bila jedna od popularnijih pevačica, ali je nakon toga rešila da se posveti mirnom porodičnom životu, te danas uživa sa ćerkom Verom i suprugom Urošem.Pevačica je otkrila jednom prilikom da se dugo borila sa zdravstvenim problemom, a iako ne liči na nju da govori o svojoj intimi, o ovome je želela da priča.

– Imala sam problem sa disajnim putevima, ali kada sam ušla u priču sa doktorkom shvatila je da su emocije uzrok takvog stanja. Te emocije su bile zarobljenje duboko u detinjstvu. Moj pristup ljudima me je najviše opterećivao jer sam morala da o svima brinem. Ja sam bila ta koja je mama svima. Tada sam otišla na terapiju, čuveni geštald, koji mi je mnogo pomogao. Od tada govorim ljudima da moraju više da govore o sebi i svojim problemima, jer kod nas se uglavnom ne govori o tome.

Ona je tada ispričala i sa kojim simptomima se borila, ali i kako je prevazišla celo to stanje.

– Nisam imala taj panični napad. Meni se dešavalo da mislim da ludim. To sam pripisivala ljudima, jer u jednom trenutku vi ste toliko preplavljeni ljudima da vas oni “pojedu”. Meni je to najviše smetalo. Ja sam veliki “upijač”. Milijardu ljudi oko mene i ja upijam i negativnu i pozitivnu energiju. Dođem kući i vidim da to nije moje, svesna sam da to nije moja energija. Imala sam probleme i na nastupima.

Marina je kući dolazila polomljena i tužna , upijala je svu negativnu energiju i krivila sebe za stanja drugih ljidi, ali je danas uspela sve to da promeni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz