Pretraži

„MISLILA SAM DA JE BUBULJICA“: Kloi Kardašijan iskreno o problemima sa zdravljem

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/khloekardashian

Popularna rijaliti zvezda je u novoj sezoni rijalitija "Kardašijanovi" progovorila o svim poteškoćama kroz koje je prošla, te kako je došlo do dijagnoze.



Kloi je iznela da je imala tačkicu na licu sedam ili osam meseci za koju je pretpostavila da se radi o bubuljici. Međutim, nakon detaljnijih pregleda ustanovljeno je da se radi o tumoru.

Ispostavilo se da nije bubuljica, već melanom. Za moje godine, neverovatno retko. Toliko retko da moraju dublje da uđu pri operaciji kako bi se uverili da se nije raširio. U ovom trenutku, jeste malo zastrašujuće – rekla je Kloi.

Ona je u novoj epizodi rijalitija otkrila da je nakon operacije imala problema sa govorom, te da se plaši ožiljka.

Morali su da otvore moj obraz. Probudila sam se i imala sam ogroman zavoj na licu i nisam mogla da pomeram usta. Imala sam šavove u ustima. Ovo je bilo mnogo ozbiljnije nego što sam ja razumela i očekivala da će biti. Samo nisam želela veliki ožiljak na licu.

@lolytyme 😕🫶🏼we love you khloe… #sadedit #sadinterview #khloekardashian #khloekardashianedit #khloekardashiancancer #khloecancer #interview #khloekardashianinterview #foryou #foryoupage #sad #depressed #melanoma #khloemelanoma ♬ son original – 🩷

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz