Pretraži

Mirka Vasiljević otkrila šta je bio najveći test za nju i Vujadina

Showbiz
0
Photo: Instagram/mirkavasiljevicofficial

Svojevremeno, kada su uplovili u romansu, o ovom paru su pisali svi domaći mediji. 

  • Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo-pomalo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos – otkrila je glumica početak ove ljubavne priče.


  • On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutradan me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intenzivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo. – rekla je Mirka.

Prvu krizu imali su na početku, a kada su je uspešno savladali usledio je period ljubavi, koja je i danas nesalomiva i pored svih nagađanja i iskušenja. 

  • Naša veza bila je na velikom ispitu na samom početku. On je tada potpisao za Bordo i postavilo se pitanje možemo li da nastavimo dalje. Po ceo dan sam bila na snimanju serije “Miris kiše na Balkanu”, pa nisam mogla da idem kod Vujadina. Budući da sam mu se izrazito dopala, rešili smo da nas okolnosti ne udalje, već ojačaju. Iz toga smo izvukli pouku da više cenimo vreme koje provodimo zajedno – ispričala je glumica koja je svom izabraniku za više od deceniju ljubavi rodila četvoro dece. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz