Pretraži

Mirka Vasiljević otkrila gde i kada će se poroditi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Deana Djukic

Naime, glumica je u drugom stanju, a to je nedavno otkrila, te ona i njen izabranik ne kriju sreću zbog radosnih vesti, ali takođe smatra da je to zapravo dokaz koliko se ona i fudbaler vole. Kako mediji prenose, Mirka ne krije da ima pozitivnu tremu pred porođaj, iako se u krugovima koji su bliski njoj i Vujadinu spekuliše da ona nosi devojčicu, Mirka to nije želela da potvrdi. 

– Bude pozitivna trema pred porođaj. Imala sam neobične situacije kroz ceo život, jer svaki lekar ima svoje viđenje kada će se porođaj dogoditi. Svaki put je neizvesno gde ću se poroditi jer nikad ne znam u kom ću gradu završiti do tada. Svaki porođaj je priča za sebe. Meni je najbitnije da ja budem bezbedna i da se beba rodi živa i zdrava. U 21. veku toliko mogućnosti postoji – rekla je glumica. 

Po medijima se spekulisalo da Mirka i Vujadin znaju kog je pola beba, međutim Mirka je sada objasnila kada će saznati pol, kao i gde će se poroditi. 

–  Još uvek nismo saznali pol deteta. Do nekog septembra ili oktobra ćemo saznati tačan pol. Termin je negde početkom oktobra, međutim uvek to bude deset dana ranije ili kasnije. Porađaću se i ovog puta prirodnim putem. Srbija mi je sigurna opcija za porođaj, ali videćemo vremenom kako će se stvari odvijati – rekla je Mirka. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz