Pretraži

Grupa Hurricane ostaje bez jedne članice: Razlog Mioninog povlačenja iz muzike je nikad LEPŠI!

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Grupa Hurricane pre dve godine predstavila je novu postavu članica, a među njima su se našle Miona Srećković, Sara Kouruma i Jovana Radić. Dve godine kasnije jedna od njih je odlučila da napusti grupu, ali zbog jedne lepe vesti.

Miona Srećković, jedna od tri članice grupe odlučila je da napusti grupu, jer je u blagoslovenom stanju, kako prenosi Telegraf.

Pevačica se još uvek nije javno oglašavala po pitanju ove informacije, ali kako mediji prenose ona je odlučila da se povuče iz muzike za to vreme i da se vrati u Pariz gde je inače i živela.

– Miona je obavestila ceo tim da se povlači iz grupe i da krenu da traže novu članicu. Ona je već tri meseca u blagoslovenom stanju i uskoro se povlači sa estrade. Svi su vesti prihvatili lepo i poželeli sreću Mioni koja planira da se vrati u Pariz gde će tokom trudnoće nastaviti studije – prenosi navodni izvor, a piše Telegraf.

Kako kruže informacije internetom, grupa je sada u potrazi za novom članicom, a još uvek se ne zna da li će Miona nakon porođaja odlučiti da se vrati pevanju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz