Pretraži

,,MINUS FAZE I LOŠI DANI POSTOJE“: Edita o depresiji i estetskim operacijama

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Kao i većina mladih devojaka tako je i pevačica Edita podlegla trendu povećanja usana, pa je do pre dve godine imala hijaluron u ustima, a onda je odlučila da izvadi iste, jer kako kaže izgledala je previše veštački, kako prenose mediji. 

  • Prošlo je od tada skoro dve godine, pa nisam se srodila sa takvim fizičkim izgledom, previše se smejem i puno pričam. Delovala sam i sebi i drugima previše veštački! Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina, nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe – rekla je Edita i dodala da je pristalica prirodne lepote.  


  • Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan, neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu – istakla je ona. 

Edita nije krila da je ranije imala problema sa depresijom, a sada ističe da ima i plus i minus faze. 

Odlično sam! Depresija kao takva ne, ali minus faze i neki loši dani postoje naravno! Da bi pobedio u subotu, mora da bude loše u sredu! Čista glava, čisto srce! A negde te i godine izvešte – iskrena je bila pevačica.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz