Pretraži

Šetnja ulicama Pariza, luksuzni restorani i šoping u Chanel-u: Supruga našeg košarkaša otišla na odmor, pa svima pokazala kako uživa u luksuzu (FOTO)

Showbiz
2

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Nemanje Nedovića, Mina Milutinović, otišla je na putovanje u društvu svoje drugarice, pa pokazala šta znači uživati u luksuzu.

Nekadašnja manekenka i supruga proslavljenog košarkaša Nemanje Nedovića, Mina Milutinović, poznata je kao neko ko voli da putuje, ali i da uživa u luksuznim komadima visoke mode.

Tako je ona sada odlučila da spoji ove dve ljubavi. Naime, već nekoliko dana ona sa fanovima deli uspomene koje stvara u Parizu. Ona je ovom prilikom prošetala poznatim pariskim ulicama, večerala u prestižnim restoranima i posetila poznati muzej „Luvr“, gde je kao i mnogi posetioci ostala oduševljena portretom Mona Lize.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Ipak, osim što je ovom prilikom uživala u čarima Grada svetlosti, ona je uživala i u čarima šopinga u ovom gradu, pa je tako posetila „Chanel“ i odlučila da sebe časti skupocenim komadom.

Foto: Instagram printscreen/minamilutinovic

Premda Mina nije pokazala šta je tačno kupila, već samo kutiju iz radnje, fanovi znaju sa sigurnošću šta je ona kupila, međutim malo pre nego što se pohvalila da je bila u kupovini, ona je podelila snimak jedne torbe, za koju je izjavila da se zaljubila u nju, pa mnogi pretpostavljaju da je upravo nju kupila.

 

Naime, bivšu manekenka je oduševila „Chanel Mini Rectangle Top Handle “ torbica čija cena doseže neverovatnih 5.500 dolara.

Podsetimo se, Mina i naš poznati košarkaš koji su u vezi već više od jedne decenije nedavno su posetili Budimpeštu, gde su prisustvovali trkama Formule 1.

Ono što je ovom prilikom privuklo posebnu pažnju jesu Minine modne kombinacije. Ona se jedan dan odlučila za klasičan beli komplet, dok je drugog dana ponela dugačku haljinu na crno-bele pruge.

Njene stil odisao je jednostavnošću i elegancijom, a dva aksesoara posebno su zapala za oko modnim poznavaocima.

Mina je naime ponela dve torbe luksuznog brenda „Hermes“. Ovaj brend važi za jedan od najskupljih na svetu, a njihove torbe su sinonim za luskuz i prestiž, s obzirom na to da za brojne modele postoji lista čekanja, a do svog željenog modela možete doći tek nakon što u radnjama ostavite određenu svotu novca.

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz