Pretraži

Miloš Biković otkrio nove detalje o drugom delu filma ,,Južni vetar“

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Miloš Biković je za jedne domaće medije otkrio da će biti i treći nastavak, ali je rekao i nešto više o tome kako je on doživeo drugi deo.

– Nastavak filma je malo žanrovski pomeren. Nije narušena naracija koju smo imali do sada, samo je obogaćen jednim novim uglom gledanja. Malo smo izmestili film iz Srbije, i od jedne krimi-drame postao je roud muvi. Rekao bih da je dinamičniji, bogatiji, brži, luđi. A bio je i produkciono zahtevniji.



Iako je Miloš isti uvek, lik Maraša, koji tumači u popularnom filmu, dosta se promenio otkrio je glumac. 

– Dosta. Film se zove "Ubrzanje" ne samo zato što je radnja ubrzana nego što posledice dejstava glavnih junaka i ulaska u taj svet kriminala stižu mnogo brže nego što oni očekuju, a ubrzava se i njihovo sagorevanje u tome. I to je važan element kada govorimo o tom svetu i životu na ivici. Jer, kada se tako ubrza i usija temperatura, svaki potez može da bude fatalan – rekao je Biković.

Kako je opšte poznato da Miloš radi u Srbiji i u Rusiji, da tamo često provodi vreme, on je sada otkrio gde mu više prija rad u Rusiji ili u Srbiji.

– Sve je to individualno. Zavisi od kolege do kolege, od reditelja do reditelja, od projekta do projekta. U Srbiji sam se rodio i ona me je formirala. Rusiju volim, ona me inspiriše i nadahnjuje, a njeni pisci i kultura dodatno me formiraju. Obe kulture su deo mene, stvaram u njima i osećam da obema pripadam – izjavio je Miloš. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz