Pretraži

„Milioni devojaka i žena se osećaju mnogo gore nego ona“: Kajli Džener u suzama otkrila sa čim se suočava, fanovi u komentarima pokazali da nemaju milosti

Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata rijaliti zvezda Kajli Džener rasplakala se pred kamerama zbog negativnih komentara, međutim fanovi su je optužili da je sama kriva za sve što joj se dešava.

Članovi porodice Kardašijan-Džener ne prestaju da privlače pažnju javnosti, a kao tema poslednjih rasprava na društvenim mrežama vezanih za poznatu porodicu našla se najmlađa sestra Kajli Džener.

Naime, Kajli je od detinjstva pod budnim okom kamera. Već više od deceniju ceo svet prati njen život i njeno odrastanje. Zajedno sa svojim sestrama ona je postavila nove standarde lepote, a klan Kardašijan/Džener smatra se za jedan od glavnih kada je reč o diktiranju modnih i bjuti trendova.

Kajli već godinama predstavlja veliki uzor mnogim mladim devojkama, ali njen izgled je ipak neretko česta tema oštrih i ozbiljnih kritika. Premda je Kajli odrasla čitajući kritike na društvenim mrežama, nakon Nedelje mode održane u januaru negativni komentari su postali učestaliji.

Foto: Youtube: printscreen/
E! News

Sada je najmlađa članica poznate rijaliti porodice „doživela pregorevanje“, pa je u najnovijoj epizodi serije „U korak sa Kardašijanima“, uz suze priznala svojoj sestri Kendal Džener da je negativni komentari jako pogađaju.

„Ja uvek imam mnogo šminke i kažu mi: „Previše se šminkaš“. Onda se ne našminkam mnogo i neko me uhvati pod lošim svetlom. Možete da pogledate moje fotografije kada sam imala 13 godina, jednostavno imam te linije , ali imala sam ih otkada sam bila dete“, priznala je ona dok je pokazivala svoje obraze, pa istakla da su ovi komentari bili samo kap u moru negativnih komentara.

„Stalno slušam te užasne stvari o sebi. Mislim da je tako generalno u našoj porodici. To je nije ljudski. Oni misle da se na nas ne odnose ista pravila. Da tako pričate o bilo kojoj drugoj ženi osim nas, ljudi bi skočili u njenu odbranu. Ali iz nekog razloga, ponašaju se da kao da mi nemamo osećanja“, istakla je ona.

S obzirom na to da je pod lupom javnosti od detinjstva, fanovi su mogli da isprate njenu drastičnu promenu, međutim Kajli je poricala mnoge estetske korekcije za koje su internet komentatori ubeđeni da ih je uradila.

„Prošle godine sam prošla kroz rastvaranje filera u usnama. Mrzim to što iznova i iznova moram da vodim ovaj razgovor. Imam osećaj da samo gubim dah jer mislim da se to za mene nikad neće promeniti“, zaključila je.

kajli džener
Foto: Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Premda je Kajli izgledala veoma potreseno ipak korisnici društvenih mreža nisu pokazali empatiju prema njoj, pa su negativni komentari stizali sa svih strana.

„Nije mi je žao“, „Možda, da ona i njena porodica nisu proveli deceniju postavljajući nerealne standarde lepote, ne bi imala ove probleme“, „Zašto plače? Sama je sebi ovo uradila“, „Ona i njene sestre su krive za to što se milioni devojčica, devojaka i žena osećaju mnogo gore nego ona zbog izgleda, ali ne mogu da preduzmu ni delić onoga što mogu one“, „Kako je nije sramota?“, bili su samo neki od mnoštva komentara na Kajlinu izjavu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz