Pretraži

Milici Dabović propao biznis na sajtu za odrasle!

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Ovim potezom naišla je na brojne osude javnosti, ali se ni u jednom trenutku nije pokajala. U više navrata je priznala da se ovaj, po svemu sudeći, kratkoročni biznis, isplatio. Međutim, bivša košarkašica je sada priznala da je posla sve manje.Milica je u dilemi kako da potroši zarađeni novac, a prvenstveno joj je u planu odmor.

– Sve je slabiiji. Od toga nema više leba, kako sada da potrošim te pare što sam zaradila?! Da putujem, da uložim u neke dobre stvari. Tako da odoh na put da se odmorim pre rođendana, da završim knjigu – rekla je Milica Dabović za TV Prva.

Na brojne prozivke i osude javnosti je odgovarala izričito i bez zadrške, a najbitnija joj je bila podrška poroduce, koju je i dobila.

  • Kao prvo, nisam gola, ne može se tako brzo i zaraditi novac. Ljudi su očekivali da sam gola, i da ću se prodati za male pare. Svašta se pisalo, ali ja nijedan intervju nisam dala. Da sam se ja opustila i da sam kao Anđela Veštica, koja zna znanje, ja bih zaradila te pare, ali ne bih mogla da spavam mirno i ne bih sutra mogla da se pogledam u ogledalo – kaže Dabović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz