Pretraži

Milica Todorović odgovorila na brutalne prozivke nakon dočeka Olimpijaca

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Naime, Sonja Lazetić, supruga nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića, prozvala je pevačicu Milicu Todorović nakon nastupa na dočeku olimpijaca, da bi dan kasnije pokušala da se opravda zbog reči koje je uputila. 

– Zašto su zvezde "Granda" na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike pitam? Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana – stoji u njenom tvitu, a nakon što su Sonju napali zbog napisanih reči, pokušala je da se opravda. 



– Moje društvo i ja narodnu muziku između nas zovemo 'seljana' ili 'selje', i rado je slušamo kad izađemo u kafanu. Nije mi bila namera nikoga da uvredim, što se jasno vidi iz mog tvita, ali očigledno je neko želeo sve to drugačije da predstavi ili jednostavno nije skapirao tvit – napisala je Sonja.

Nakon grubih reči, oglasili su se i iz Miličinog PR tima sledećim rečima: 

– Milica se uvek vodila time da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izbarali sportisti. Uostalom, ona je pevačica sa širokim opusom žanrova, pevala je i u operi kod Emira Kusturice 'Dom za vešanje', oni koji treba to nisu zaboravili – poručio je Milicin tim za medije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz